Solinum Oy

Protection Service for Business
Huomisen tietoturvaa - toimitettuna jo tänään

Ota yhteyttä

Luokkansa parasta suojaa yrityksesi tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille.


Parasta tietoturvaa
Tarjoamme tutkitusti markkinoiden parasta tietoturvaa. *

Paras tietoturvan kokonaisratkaisu
Suojaa kaikki päätelaitteet, ja sisältää monipuoliset työkalut kuten automaattisen päivitystenhallinnan.

Vähennä ylläpitoa
Ota käyttöön, hallitse ja valvo tietoturvaa vähemmällä työllä.
Protection Service for Business on markkinoiden paras ja monipuolisin tietokoneet, mobiililaitteet ja palvelimet kattava tietoturvaratkaisu. Se on suunniteltu vastaamaan haastaviin yrityksen tietoturvatarpeisiin, mutta ei vaadi merkittäviä ylläpito- tai hallintatoimia.

ISe suojaa kaikki päätelaitteesi tietoturvauhkilta, kuten haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Ratkaisu tarjoaa tietoturvaa kaikille laitteille':' Windows- ja Mac-tietokoneille, iOS- ja Android-älypuhelimille sekä erilaisille palvelinympäristöille. Lisäksi se suojaa tehokkaasti salasanat.
*Lähde':' AV-Test, 2011-14, 2016

Yksi ratkaisu, joka suojaa liiketoimintasi

F-Secure Protection Service for Business sisältää pilvipohjaisen hallintaportaalin sekä päätelaitesuojan tietokoneille, mobiililaitteille ja palvelimille.

Management Portal

Hallintaportaali

Hallinnoi kaikkea keskitetyllä, pilvipohjaisella konsolilla. Tämä yksinkertaistaa käyttöönottoa, hallintaa, ja seurantaa.

 • Yksi portaali käyttöönottoon, hallintaan ja seurantaan
 • Automaattinen korjauspäivitysten hallinta
 • Ei tarvetta palvelinlaitteistoille
 • Integroitavissa kolmannen osapuolen työkalujen kanssa
Computer Protection

Computer Protection

Tietoturvauhkien määrä ja nokkeluus lisääntyvät kiihtyvää vauhtia. Tämän vuoksi on tärkeää, että yrityksillä on käytössään tehokas, kerroksittainen suojaus niin Windows- kuin Mac-tietokoneille - suojaus joka sisältää ajanmukaiset teknologiat, kuten automaattisen päivitystenhallinnan, reaaliaikaiset uhka-arviot ja heuristisen analyysin.

Voit saada F-Secure Computer Protection Standard- ja Premium-versioina. Premium-versio sisältää kehittyneet tietoturvaominaisuudet, jotka lisäävät näkyvyyttä, hallintaa ja hallittavuutta yrityksille, joilla on korkeammat tietoturvavaatimukset. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi sovellushallinta komentosarjojen estolla ja DataGuard tiedostojen käytön valvonnalla.

 • Palkittu Mac- ja Windows-suojaus
 • AV-TEST Best Protection, 2011-2014, 2016 & 2018
 • Automaattinen päivitystenhallinta Windows-koneille
 • Kehittynyt toiminta- ja heuristiikka-analyysi
 • Keinoäly ja koneoppiminen DeepGuard 6:ssa
Mobile Protection

Mobile Protection

Älypuhelimet ovat haavoittuvia tietomurroille - vuonna 2016 puhelimiin kohdistuvat haittaohjelmahyökkäykset lisääntyivät lähes 400%. Toukokuusta 2018 lähtien tämä saattaa johtaa 20 miljoonan euron tai 4 % liikevaihdosta sakkoihin, kun EU:n uutta tietosuoja-asetusta sovelletaan. Protection Service for Business tarjoaa turvaa, läpinäkyvyyttä ja hallintaa mobiililaitteille.

Huomaa: Tämä osa Protection Service for Business -tuotteesta ei ole saatavilla Bahrainissa, Iranissa, Kuwaitissa, Omanissa, Turkissa, Qatarissa, Saudi-Arabiassa eikä Yhdistyneissä Arabiemiraattikunnissa.

 • Seuraavan sukupolven mobiilitietoturvaa iOS- ja Android-laitteille
 • Wi-Fi-suojaus (VPN)
 • Ennakoiva sovellusten ja selauksen suojaus
 • Tukee MDM-ratkaisuja
Server Protection

Server Protection

Suojaa yrityksellesi kriittiset yhteydenpito- ja yhteistyövälineet sekä tietovarannot Exchange -Sharepoint- ja Citrix -tuotteilla, pitäen ne toiminnassa ja suorituskykyisinä.

 • Useiden alustojen palvelintietoturva
 • Kehittynyt käyttäytymis- ja heuristiikka-analyysi
 • Täysin integroitu korjauspäivitysten hallinta
 • SharePoint- ja Exchange-lisäkomponentit

Luokkansa parasta päätelaitteiden turvaa, helposti ja kustannustehokkaasti

Suojaa liiketoimintasi alansa johtavalla tietoturvaratkaisulla, joka on helppo ottaa käyttöön ja hallita. F-Secure Protection Service for Business asettaa uuden standardin, jolla turvaat päätelaitteesi, viestinnän ja yhteydenpidon sekä yrityksen tiedot houkuttelevaan kokonaiskustannushintaan.

SIEM/RMM-TUKI

Kustannustehokas, avoin integroitavuus mihin tahansa keskitettyyn hallintatyökaluun.

SIEM/RMM-TUKI

Voidaan käyttää osana suurempaa tietoturvan ekosysteemiä ja hallita Security Information and Event Management (SIEM) - tai Remote Monitoring and Management (RMM) -ratkaisulla.

VÄHEMMÄN YLLÄPITOA

Yksinkertaistaa ja suoraviivaistaa hallintaa, mikä vähentää niin ajan kuin resurssien tarvetta.

VÄHEMMÄN YLLÄPITOA

Kiitos tästä kuuluu konsolidoidulle, suoraviivaistetulle hallinnalle, automaattisille laite- ja tunnistepäivityksille sekä automatisoidulle päivitysten hallinnalle.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Suunniteltu alusta alkaen hallittavaksi ilman erityistä tietoturvaan liittyvää tieto-taitoa. Suoraviivainen ja skaalautuva käyttöönotto.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Suunniteltu toimimaan ilman tietoturva-asiantuntemusta, mikä tekee hallinnasta kustannustehokkaan. Se vapauttaa tietoturva-asiantuntijat keskittymään haastavampiin ja arvokkaampiin asioihin. AV-Comparatives kuvasi asennusta näin: "ei sen vaikeampaa kuin iTunesin asentaminen."

EI VAADI PALVELIMIA

Ei tarvetta investoida palvelinlaitteisiin, -ohjelmistoihin tai niiden ylläpitoon.

EI VAADI PALVELIMIA

Ei tarvetta käyttää aikaa ja rahaa palvelinten käyttöönottoon ja hallintaan - selain on ainoa asia minkä tarvitset päätelaitesuojauksen hallinnoimiseen.