Computer Protection
Kun pelkkä virustorjunta ei riitä

Päätelaitesuojauksen etulinjassa
F-Secure Computer Protection on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille, tämän todistavat puolueettomat testaajat kuten AV-Test vuosi toisensa jälkeen.

Se tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän virustorjunnan - seuraavan sukupolven tietoturvaa, joka sisältää uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä proaktiivisen suojan kaikkia uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan.
Saat lisätietoja tästä, valitse käyttöjärjestelmäsi':'
Windows-suojaus
Microsoft Windows on käyttöjärjestelmä, johon kohdistuu kaikkein eniten hyökkäyksiä maailmassa. Yhä kasvava määrä hyökkäyksiä osoittaa, kuinka tärkeää on suojata Windows-tietokoneesi uhkia, kuten kiristysohjelmia vastaan. Esimerkkinä eräs tutkimus osoittaa, minkälainen määrä kiristyshaittaohjelmien sähköpostihyökkäyksiä tapahtui vuonna 2016 kasvoi 6000%.

Tehokkaimmillaan Windowsin suojaus on toteutettuna monikerroksisena, joka sisältää edistynyttä teknologiaa kuten automatisoidut päivitykset, koneoppimisen, reaaliaikaisen uhka-arvioinnin sekä heuristisen analytiikan. Nämä työkalut ovat vain esimerkkejä ominaisuuksista, joita perus Computer Protection for Windows pitää sisällään.
Ajanmukainen suojaus on paljon muutakin kuin pelkkä virustorjunta
F-Secure Computer Protection for Windows tarjoaa tehokkaan suojauksen Windows-tietokoneille - paljon enemmän kuin pelkän virustorjunnan.

Heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi

Identifies and blocks sophisticated malware without relying on a signature database.

DeepGuard 6

New DeepGuard increases the use of artificial intelligence and machine learning.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen

F-Securen Security Cloud tunnistaa, analysoi ja ehkäisee uusia ja kasvussa olevia uhkia.

Integroitu korjauspäivitysten hallinta

By keeping all your software up to date, you can prevent up to 80% of attacks.

Monimoottorinen haittaohjelmien

Tunnistaa aiempaa laajemmin haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia.

Laajamittainen webbikäytön suojaus

Sulkee pääsyn haitta- ja kalastelusivustoille sekä rajoittaa haitallisen sisällön näkymistä.

DataGuard PREMIUM

Provides additional protection against ransomware, and prevents the destruction and tampering of data.

Sovellushallinta PREMIUM

Blocks execution of applications and scripts according to rules created by our penetration testers, or as defined by the administrator.
Tutustu uusiin ominaisuuksiin

Sovellushallinta PREMIUM

F-Secure Computer Protection for Windows has received a new Premium feature, Application Control. It can block or restrict unauthorized applications from running, either based on rules created by our penetration testers, or as defined by the administrator, for example based on the application name or version. It also includes advanced detection logic to block applications from executing scripts, such as PowerShell.

F-Secure Dataguard PREMIUM

F-Secure Computer Protection for Windows has received an exciting new Premium feature, F-Secure DataGuard. This feature prevents the destruction and tampering of data in selected folders, enabling their recovery, for example in the event of a successful ransomware attack. It also includes advanced monitoring and additional detection logic to provide another complementary layer of protection against ransomware.
Automatisoitu päivitystenhallinta
Software Updater on automaattinen korjauspäivitysten hallintaominaisuus, joka on integroitu Computer Protection for Windows -tuotteeseen. Erillisiä agenttiohjelmia, hallintapalvelimia tai konsoleita ei tarvitse asentaa. Software Updater on tärkeä tietoturvakomponentti. Se on ensimmäinen suojaustaso haitallisen sisällön saavuttaessa päätelaitteet, ja se voi ehkäistä jopa 80 % hyökkäyksistä asentamalla ohjelmistopäivitykset heti, kun ne tulevat saataville.
DeepGuard 6':' Tietoturvan tulevaisuus
Computer Protection for Windowsin yksi tärkeimmistä parannuksista on sen sisältämä päivitys uusimpaan DeepGuard 6 -versioon. Se sisältää entistäkin laajemman keinoälyn ja koneoppimisen hyödyntämisen, lisättynä analyytikoidemme, kyberturva-asiantuntijoidemme ja murtautumistestaajiemme viimeisimmillä näkemyksillä. <br /><br /> Käytännössä tämä tarkoittaa, että otamme uuden tavan käyttöön suojautumisessa. Torjumme hyökkäykset ennalta aktiivisesti tutkimalla ja ehkäisemällä tekniikoita ja metodeja joilla niitä tehdään sen sijaan, että luottaisimme vain tunnisteisiin hyökkäyksen jo tapahduttua.
VERTAA VERSIOITA
Standard
PREMIUM
Software Updater
DeepGuard 6
DataGuard
Security Cloud
Monimoottorinen haittaohjelmien
Selauksen suojaus
Web Traffic Protection
Web-sisällön suodatus
Yhteyksien hallinta
Laitehallinta
Sovellushallinta
Managed Firewall
Keskitettyä hallintaa
Automatisoitu päivitystenhallinta
Software Updater on automaattinen korjauspäivitysten hallintaominaisuus, joka on integroitu F-Secure Workstation Security -työasemaohjelmiin. Erillisiä agenttiohjelmia, hallintapalvelimia tai konsoleita ei tarvitse asentaa.

Software Updater on tärkeä tietoturvakomponentti. Se on ensimmäinen suojaustaso haitallisen sisällön saavuttaessa päätelaitteet, ja se voi ehkäistä jopa 80 % hyökkäyksistä asentamalla ohjelmistopäivitykset heti, kun ne tulevat saataville.

Software Updater tarkistaa puuttuvat päivitykset, luo puuttuviin korjauspäivityksiin perustuvan haavoittuvuusraportin, lataa ja asentaa päivitykset automaattisesti tai manuaalisesti. Tietoturvan korjauspäivityksiin sisältyvät Microsoftin päivitykset ja yli 2 500 kolmansien osapuolten sovellusta, kuten Flash, Java, OpenOffice ja muita usein hyökkäysten välittäjinä suosionsa ja haavoittuvuusalttiutensa vuoksi toimivia alustoja.

Heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi
DeepGuard yhdistää F-Securen kehittyneimpiä tietoturvatekniikoita. Se on viimeinen ja tärkein kerros uusia uhkia vastaan - myös niitä, jotka kohdistuvat aiemmin tuntemattomiin haavoittuvuuksiin.

DeepGuard seuraa sovellusten toimintaa ja ehkäisee mahdollisesti haitallisen toiminnan ennakoivasti, ennen kuin vahinko ehtii tapahtua. Kun torjunnan painopiste on siirretty tunnisteista haitallisen toiminnan seurantaan, DeepGuard voi tunnistaa ja estää haittaohjelmat jo ennen näytteen hankintaa ja tutkintaa.

Kun tuntematon tai epäilyttävä ohjelma käynnistetään ensimmäisen kerran, DeepGuard viivyttää sen suorittamista tilapäisesti, jotta tiedostojen maine ja esiintymistiheys voidaan tarkistaa. Sitten ohjelma suoritetaan eristetyssä ympäristössä ja lopuksi sille tehdään käyttäytymisanalyysi ja hyödyntämisyritysten esto.

Lisätietoja DeepGuard-toiminnoista ja -eduista on teknisessä artikkelissa.

Suojaa tietoja kiristysohjelmilta
F-Secure DataGuard ottaa valitut, korkeariskiset tai kriittiset tiedostokansiot edistyneen valvonnan ja tunnistustoimintojen piiriin. Se vahvistaa niiden suojausta merkittävästi kiristyshaittaohjelmia vastaan, sekä ehkäisee tuntemattomien, haitallisten sovellusten pääsyn käsiksi tietoihin tai tuhoamaan niitä. Korkeariskisiin ja kriittisiin tiedostokansioihin kuuluvat esimerkiksi latauskansiot (webbilataukset), dokumenttikansiot, väliaikaiset tiedostot (sähköpostiliitteet) sekä muut tietosäilöt.

DataGuardin tunnistustoiminnot lisäävät merkittävästi kiristyshaittaohjelman ja sen kryptausprosessien tunnistuksen tarkkuutta ja nopeutta. Data Access -moduuli varmistaa, että näissä kansioissa oleviin tietoihin ei pääse käsiksi esimerkiksi haittaohjelma, kuten kiristyshaittaohjelma. Data Access -moduulin muiden hyötyjen lisäksi se mahdollistaa tietojen palautuksen onnistuneen kiristyshaittaohjelmahyökkäyksen sattuessa, sillä ohjelma ei pysty salaamaan moduulin suojissa olevien kansioiden tiedostoja.

F-Secure DataGuard on mukana Computer Protection Premium -tuotteessa.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen
T F-Securen tietoturvapilvi on pilvipohjainen uhka-analyysijärjestelmä. Se käyttää Big Dataa ja koneoppimista täydentääkseen digitaalista uhkatietokantaamme. Security Cloud on jatkuvasti yhteydessä asiakasjärjestelmiin tunnistaen uudet uhkat heti niiden ilmetessä ja varmistaen suojauksen muutamassa minuutissa.

Pilvipohjaisella uhka-analyysipalvelulla on monia etuja perinteisiin tapoihin verrattuna. Keräämme tietoja sadoista tuhansista asiakaskoneista ja laadimme reaaliaikaisen kuvan maailmanlaajuisesta uhkatilanteesta. Käytämme näitä tietoja asiakkaidemme suojaamiseen, eikä tähän kulu aikaa kuin muutama minuutti.

Esimerkiksi jos DeepGuardin heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi tunnistaa nollapäivähyökkäyksen, tiedot jaetaan kaikille suojatuille laitteille F-Securen tietoturvapilven kautta. Näin tämä pitkälle kehittynyt hyökkäys on harmiton jo muutamassa minuutissa sen tunnistamisen jälkeen.

Lisätietoja F-Securen tietoturvapilven toiminnoista ja eduista on teknisessä artikkelissa.

Ylivertainen haittaohjelmasuojaus
Ratkaisumme käyttää useisiin moottoreihin perustuvaa haittaohjelmien tunnistus- ja estotekniikkaa. Sen suojaus on ylivertainen perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikkoihin verrattuna

 • Se tunnistaa aiempaa laajemmin haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia, mikä parantaa tunnistuksen luotettavuutta ja tarkkuutta myös uusien haittaohjelmavarianttien osalta.
 • Tekemällä reaaliaikaisia hakuja F-Secure tietoturvapilvestä se reagoi nopeasti uusiin ja tuleviin uhkiin resursseja maltillisesti kuluttaen.
 • Emuloinnin avulla voidaan tunnistaa haittaohjelmat, jotka käyttävät hämäämistekniikoita. Se lisää tietoturvakerroksen, jota hyödynnetään ennen tiedoston suorittamista.
Haitallisten sivustojen käytön estäminen
Selauksen suojaus on tärkeä tietoturvakerros, joka estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja. Tämä on erityisen tehokas ratkaisu, sillä vaarojen ehkäisy vähentää yleistä altistumista haitalliselle sisällölle ja näin ollen hyökkäyksille.

Selauksen suojaus suojaa loppukäyttäjiä esimerkiksi huijauksilta, joissa aidolta vaikuttava sivusto onkin tietojenkalastelusivusto, sähköpostilinkin kautta avattavien haitallisten sivustojen käytöltä tai tartunnoilta, joita tulee haitallisista kolmansien osapuolten mainoksista muutoin kelvollisista sivustoista.

Toiminto tekee sivustojen ja niiden tiedostojen mainetarkistuksen F-Securen tietoturvapilvestä. Tiedot perustuvat erilaisiin tekijöihin, kuten IP-osoitteisiin, URL-avainsanoihin ja sivuston toimintaan.

Selauksen suojaus toimii kaikissa selaimissa, sillä se toimii verkkotasolla. Tämä takaa, että suojaus toimii, vaikka loppukäyttäjä ei käyttäisi yrityksen käyttöön määräämiä selaimia.

Haitallisen internet-sisällön estäminen
Web-liikenteen suojaus estää automaattisesti aktiivisen sisällön, kuten Javan ja Flashin, hyödyntämisen tuntemattomista tai maineeltaan epäilyttävistä sivustoista. Näitä kahta hyödynnetään useimmissa verkkohyökkäyksissä. Järjestelmänvalvojat voivat määrittää poikkeuksia lisäämällä sivustoja luotettujen sivustojen luetteloon esimerkiksi yrityksen intranet-sivustoista joista F-Securella ei ole mainetietoja.

W Web-liikenteen suojaus tarkistaa HTTP-liikenteen reaaliaikaisesti useilla toisiaan täydentävillä haittaohjelmien tarkistusohjelmilla ja mainetarkistuksilla. Tämä takaa, että haittaohjelmat ja hyödyntämisyritykset löydetään ja estetään liikennevaiheessa, ennen kuin tiedot kirjoitetaan kiintolevylle. Näin suojaus toimii tehokkaasti kehittyneitäkin haittaohjelmia vastaan. Näitä ovat esimerkiksi vain muistiin kohdistuvat haittaohjelmat.

Tuottavuuden parantaminen ja riskien vähentäminen
Web Content Control -toiminnon avulla voi rajoittaa kannattamatonta ja sopimatonta Internetin käyttöä. Toiminnolla voi rajoittaa työntekijöiden Internet-selausta, tehostaa ajankäyttöä estämällä muut kuin työhön liittyvät kohteet, kuten yhteisöpalvelut ja aikuisviihteen, ja välttää haitallisia sivustoja.

Web Content Control vähentää tuottavuustappioita, kaistan kulutusta ja laillisuuteen liittyviä riskejä, joita aiheutuu, kun työntekijät käyttävät luvatta sopimatonta tai häiritsevää internet-sisältöä. Se myös pienentää riskiä altistua haitalliselle sisällölle.

IT-järjestelmänvalvojat voivat määrittää paikallisia poikkeuksia, jotka korvaavat käyttöön pakotetut luokat. Jos esimerkiksi yhteisöpalveluja on rajoitettu, voit lisätä vaikkapa Linkedin.com-sivuston luotettujen sivustojen luetteloon.

Tärkeiden sivustojen tietoturvan korotus
Connection Control on tietoturvataso, joka parantaa liiketoiminnan kannalta tärkeän internetin käyttön suojausta. Tällaisia ovat esimerkiksi intranetin käyttö ja arkaluonteiset pilvipalvelut, kuten CRM-palvelut.

Kun työntekijä käyttää sivustoa, joka edellyttää lisäsuojausta, Connection Control korottaa tietoturvatason automaattisesti kyseisen istunnon ajaksi. Tämä aikana yhteyksien hallinta sulkee päätelaitteen verkkoyhteydet kaikkiin tuntemattomiin sivustoihin. Käyttäjät voivat jatkaa F-Securen turvallisiksi varmistamien sivustojen käyttöä, joten työntekijöiden tuottavuus ei heikkene.

Kun epäluotettavat yhteydet estetään, pankkitoimintoja vaanivat troijalaiset ja muut haittaohjelmat eivät voi lähettää rikollisille luottamuksellisia liiketoimintatietoja, kuten käyttäjien tunnistetietoja ja pilvipohjaisia tietoja. Tietoturva palautetaan normaalille tasolle, kun määrätty selain suljetaan tai kun käyttäjä lopettaa istunnon.

Vain hyväksyttyjen laitteiden käyttö
Laitehallinta ehkäisee hyökkäysten pääsyn yrityksen järjestelmiin eri laitteiden kuten USB-tikkujen, CD-ROM-asemien tai webkameroiden välityksellä. Tämä ehkäisee myös tietovuotoja - esimerkiksi sallimalla vain lukuoikeudet tiedostoihin.

Kun estettyä laitetta yritetään käyttää, laitehallinta kytkee sen pois päältä, estäen käyttäjän yrityksen. Laitteiden käyttöä voi rajoittaa etukäteismäärityksin, tai luomalla määrityksen jolla sallitaan tietyt laitteet kun taas toiset, saman ryhmän laitteet ovat estettyjä. Esimerkiksi

 • Ohjelmien suorittamisen estäminen USB/CD/muulta asemalta':' estä automaattinen asennus, vahingossa tapahtuva asennus tai ohjelmistomodulien lataaminen siirrettäviltä asemilta.
 • Estä laitteen toiminta täysin
 • Määritä vain lukuoikeudet tiedostoille, jotka sijaitsevat USB/CD/muilla ulkoisilla medioilla.
 • Estä laiteryhmän toiminta muuten paitsi sallimalla tietyt laitteet
Haitallisten sivustojen käytön estäminen
Sovellushallinta estää komentosarjojen suorittamisesta aiheutuvat uhat, vaikka ne olisivat läpäisseet muut tietoturvatasot päästäkseen koneeseesi. Tämä vähentää haitallisten, laittomien ja luvattomien ohjelmien aiheuttamaa riskiä yritysympäristössä.

Sovellushallinnan avulla voit

 • Tunnistaa ja hallita sovellukset, joiden käyttö sallitaan ympäristössäsi
 • Tunnistaa luotettavat ohjelmistot automaattisesti
 • Estää kaikki muut sovellukset, olivatpa ne sitten haitallisia, epäluotettavia tai yksinkertaisesti ei-toivottuja
 • Poistaa tuntemattomat ja ei-toivotut sovellukset ympäristöstäsi vähentäen monimutkaisuutta ja riskiä
 • Valvoa kaikkia sovelluksia, jotka toimivat päätelaiteympäristössä

Sovellushallinnan avulla voit myös estää sovelluksia käyttämästä komentosarjoja, esimerkiksi
 • Estää kaikki Microsoft Office -sovellukset käyttämästä PowerShell-komentosarjoja
 • Estää kaikki Microsoft Office -sovellukset käyttämästä muita komentosarjoja

Sovellushallinnan toiminta perustuu F-Securen asiantuntijoiden määrittämiin sääntöihin, jotka kattavat hyökkäyssektorit, joita käytetään kun murtaudutaan yritysympäristöihin. Vaihtoehtoisesti pääkäyttäjä voi määrittää sääntöjä eri kriteereihin, kuten ohjelman nimeen tai versioon.
Parempi turva ja yhteensopivuus
Uusi F-Secure-palomuuri hyödyntää Windowsin perus palomuurimäärityksiä. Tämä parantaa yhteensopivuutta muiden sovellusten kanssa. F-Securen asiantuntijamääritykset tuovat perus palomuurin päälle edistyneitä ominaisuuksia, jotka ottavat huomioon monistuvat kiristyshaittaohjelmat sekä laajentumaan pyrkivät hyökkäykset.

TPääkäyttäjä voi muokata F-Secure-palomuurin määrityksiä torjuakseen yritykseen erityisesti kohdistuvia tai sen toimintaympäristöön erikoistuneita uhkia. Lisäksi automaattisesti valittavat määritykset mahdollistavat useiden eri verkkojen tietoturvaprofiilimääritysten tekemisen.

Mac-suojaus
TLaitekirjo on tänä päivänä niin suuri, että yritysten täytyy varautua suojaamaan muitakin laitteita kuin Windows-tietokoneita. Mac-koneisiin kohdistuvat haittaohjelmahyökkäykset kasvoivat 744%':'lla vuonna 2016 mikä osoittaa, että hyökkääjät ovat kääntämässä toimintaansa heikommin suojattuihin Mac-tietokoneisiin joten ne pitää suojata yhtä hyvin kuin muutkin laitteet.

Käyttävätpä yrityksesi työntekijät sitten PC':'tä tai Macia ajanmukaista, kerroksittaista suojausta tarvitaan joka ei jää pelkkään perinteiseen, tunnisteisiin perustuvaan haittaohjelmien torjuntaan, vaan joka hyödyntää teknologioita kuten keinoäly ja koneoppiminen, sekä reaaliaikaista uhka-arviota. Nämä kaikki kuuluvat Computer Protection for Mac -tuotteeseemme.
Ajanmukainen suojaus on paljon muutakin kuin pelkkä virustorjunta
F-Secure Computer Protection for Windows tarjoaa tehokkaan suojauksen Windows-tietokoneille - paljon enemmän kuin pelkän virustorjunnan.

fsecure-xfence

Tarkkailee ja suojaa Mac-koneita kaikilta uhkilta, kuten haittaohjelmat, takaportit ja hyväksikäytöt.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen

F-Securen Security Cloud tunnistaa, analysoi ja ehkäisee uusia ja kasvussa olevia uhkia.

Monimoottorinen haittaohjelmien

Tunnistaa aiempaa laajemmin haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia.

Laajamittainen webbikäytön suojaus

Sulkee pääsyn haitta- ja kalastelusivustoille sekä rajoittaa haitallisen sisällön näkymistä.
Tutustu uusiin ominaisuuksiin

F-Secure Xfence

F-Secure Computer Protection esittelee uuden XFENCE-teknologiamme - ainutlaatuisen tietoturvan Maceille. XFENCE suojaa Maceja haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta, takaporteilta, epäilyttäviltä sovelluksilta sekä muilta uhkilta estämällä sovellusten pääsyn tiedostoihin ja resursseihin ilman lupaa.
XFENCE':' alansa johtava Mac-tietoturva
Computer Protection for Mac saa lisäpotkua uudesta XFENCE-teknologiasta, joka ottaa kiinni kaikki tiedostot, joita eri sovellukset ja prosessit käsittelevät, ja tarkistaa ne Security Cloud -pilvipalvelussamme. Täten XFENCE ehkäisee virheellisten prosessien sekä kiristys- ja haittaohjelmien sekaantumisen dokumentteihin, suoritettaviin tiedostoihin sekä järjestelmätietoihin - se tunnistaa jopa mikrofoni- ja webbikameraurkinnat.
Keskitettyä hallintaa
XFENCE':' alansa johtava Mac-tietoturva
F-Secure Computer Protection sisältää XFENCE-teknologian, ainutlaatuisen tietoturvaratkaisun Maceille. Se suojaa Maceja haittaohjelmilta, troijalaisilta, takaporteilta, epäilyttäviltä sovelluksilta sekä muilta uhkilta estämällä sovellusten pääsyn tiedostoihin ja resursseihin ilman selkeää lupaa.

Työkalu hyödyntää edistyksellistä, määrityksiin perustuvaa analytiikkaa jolla se valvoo sovelluksia, jotka yrittävät päästä käsiksi luottamuksellisiin tiedostoihin ja järjestelmäresursseihin. Lisäksi se käyttää uhka-arvioita joita F-Secure Security Cloud tarjoaa minimoidakseen väärät hälytykset ja käyttäjän häiriköimisen salli/älä salli -kyselyillä.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen
T F-Securen tietoturvapilvi on pilvipohjainen uhka-analyysijärjestelmä. Se käyttää Big Dataa ja koneoppimista täydentääkseen digitaalista uhkatietokantaamme. Security Cloud on jatkuvasti yhteydessä asiakasjärjestelmiin tunnistaen uudet uhkat heti niiden ilmetessä ja varmistaen suojauksen muutamassa minuutissa.

Pilvipohjaisella uhka-analyysipalvelulla on monia etuja perinteisiin tapoihin verrattuna. Keräämme tietoja sadoista tuhansista asiakaskoneista ja laadimme reaaliaikaisen kuvan maailmanlaajuisesta uhkatilanteesta. Käytämme näitä tietoja asiakkaidemme suojaamiseen, eikä tähän kulu aikaa kuin muutama minuutti.

Esimerkiksi jos DeepGuardin heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi tunnistaa nollapäivähyökkäyksen, tiedot jaetaan kaikille suojatuille laitteille F-Securen tietoturvapilven kautta. Näin tämä pitkälle kehittynyt hyökkäys on harmiton jo muutamassa minuutissa sen tunnistamisen jälkeen.

Lisätietoja F-Securen tietoturvapilven toiminnoista ja eduista on teknisessä artikkelissa.

Ylivertainen haittaohjelmasuojaus
Ratkaisumme käyttää useisiin moottoreihin perustuvaa haittaohjelmien tunnistus- ja estotekniikkaa. Sen suojaus on ylivertainen perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikkoihin verrattuna

 • Se tunnistaa aiempaa laajemmin haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia, mikä parantaa tunnistuksen luotettavuutta ja tarkkuutta myös uusien haittaohjelmavarianttien osalta.
 • Tekemällä reaaliaikaisia hakuja F-Secure tietoturvapilvestä se reagoi nopeasti uusiin ja tuleviin uhkiin resursseja maltillisesti kuluttaen.
Haitallisten sivustojen käytön estäminen
Selauksen suojaus on tärkeä tietoturvakerros, joka estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja. Tämä on erityisen tehokas ratkaisu, sillä vaarojen ehkäisy vähentää yleistä altistumista haitalliselle sisällölle ja näin ollen hyökkäyksille.

Selauksen suojaus suojaa loppukäyttäjiä esimerkiksi huijauksilta, joissa aidolta vaikuttava sivusto onkin tietojenkalastelusivusto, sähköpostilinkin kautta avattavien haitallisten sivustojen käytöltä tai tartunnoilta, joita tulee haitallisista kolmansien osapuolten mainoksista muutoin kelvollisista sivustoista.

Toiminto tekee sivustojen ja niiden tiedostojen mainetarkistuksen F-Securen tietoturvapilvestä. Tiedot perustuvat erilaisiin tekijöihin, kuten IP-osoitteisiin, URL-avainsanoihin ja sivuston toimintaan.

Selauksen suojaus toimii kaikissa selaimissa, sillä se toimii verkkotasolla. Tämä takaa, että suojaus toimii, vaikka loppukäyttäjä ei käyttäisi yrityksen käyttöön määräämiä selaimia.