Mobile Protection
Freedome for Business
Suojassa, mutta ei kahleissa

Ota mobiililaitteet ja niissä oleva data hallintaan
Älypuhelimet, joilta on pääsy sähköposteihin ja muihin yrityksen tietoihin, ovat haavoittuvia tietomurroille. Kun EU-tietosuoja-asetusta toukokuusta 2018 alkaen aletaan soveltaa, tällaisesta vahingosta voi seurata 20 miljoonan euron tai 4 % liikevaihdosta sakko. F-Securen Freedome for Business -palvelun avulla turvaat yrityksessäsi käytössä olevat iOS- ja Android-älypuhelimet ja tabletit.
 • Mobiililaitteiden hallinta
  Vahvista ennakoivaa tietoturvaa ja valvo laitteiden tilaa.
 • Mobile vpn
  Kryptaa liikenteen estäen sähköposteihin ja muuhun kommunikaatioon sekaantumisen.
 • Sovellusten suojaus
  Suojaa mobiililaitteita kiristysohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä.
 • Selauksen suojaus
  Suojaa ennakoivasti loppukäyttäjää estämällä pääsyn haitta- ja kalastelusivustoille.
 • Hyvä akunkesto
  Ajanmukainen, todella kevyt teknologia takaa, että laitteen akku VPN-käytöstä huolimatta kestää eikä suorituskyky häiriinny.
 • Mobiilihallinnan tuki
  Tukee AirWatch-, MobileIron-, Intune- ja MaaS360-käyttöönottoja.
Kuinka paljon tietomurto maksaa sinun yrityksellesi?
Kun EU':'n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa toukokuussa 2018, tietomurto voi aiheuttaa jopa 20 miljoonan euron tai 4 % liikevaihdosta sakon sen kohdanneelle yritykselle. Älypuhelimet, joilta on pääsy yrityksen sähköposteihin ja muihin tietoihin, ovat haavoittuvia tietomurroille - vuonna 2016, älypuhelimiin kohdistuneet haittaohjelmahyökkäykset kasvoivat 400%:lla. <br /><br /> Sinun yrityksesi tietoliikennettä, kuten luottamuksellisia sähköposteja, voidaan seurata reaaliajassa julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Sovellukset vuotavat kaikenlaista tietoa ja usein vaativat laajojakin käyttöoikeuksia puhelimen sisältämään dataan ja järjestelmään. Ja mikäli laite katoaa, miten siinä tapauksessa varmistut, että se ei aiheuta tietomurtoa?
Ota mobiililaitteiden tietoturva haltuun
Protection Service for Business -ratkaisulla suojaat iOS- ja Android-laitteet helposti tietomurtoja ja -vuotoja vastaan. Saat kaiken tarpeellisen yhdessä paketissa':' haittaohjelmien torjunnan, varkauksieneston, VPN':'n ja mobiililaitteiden hallinnan.


Faster Browsing
Jopa 30 % nopeampi selailu mobiililaitteella

Lue lisää
Faster Browsing
Voit lisätä mobiililaitteiden selailunopeutta jopa 30 % käyttämällä liikenteen pakkausta sekä estämällä online-seurannan ja mainokset.

Hyvä akunkesto
Ajanmukainen, todella kevyt teknologia takaa, että laitteen akku VPN-käytöstä huolimatta kestää eikä suorituskyky häiriinny.

Lue lisää
Hyvä akunkesto
Kaikki resursseja vaativat toimet tapahtuvat pilvessä mikä takaa, että laitteen akunkesto ja suorituskyky pysyvät hyvällä tasolla.

Real-time visibility
Valvoo kaikkia mobiililaitteita, missä tahansa ne ovatkin.

Lue lisää
real-time-visibility
Yksityiskohtaiset, graafiset raportit mahdollistavat koko laitekannan tietoturvan statuksen valvonnan.

Prevent data loss
Henkilökohtaisen VPN':'n ja etänä tapahtuvan tyhjentämisen avulla.

Lue lisää
Prevent data loss
Voit estää tietoliikenteen murtamisen salaamalla kaiken dataliikenteen henkilökohtaisella VPN-palvelulla ja tyhjentämällä laitteen varkaus- tai katoamistapauksissa.

Wi-Fi protection
Käytä julkisia Wi-Fi-verkkoja luottavaisena - mobiili VPN kryptaa laitteesi dataliikenteen automaattisesti.

Lue lisää
Wi-Fi protection
Mobiili VPN kryptaa automaattisesti kaiken laitteesta ja laitteeseen kulkevan dataliikenteen, ehkäisten haitallisen sähköposteihin, selailuun ja muiden online-palveluiden käyttöön liittyvän sekaantumisen julkisissa Wi-Fi-verkoissa.

Prevent data leaks
Pakota kirjautumiskoodi laitteelle tietovuodon ehkäisemiseksi tilanteessa jossa laite on hävinnyt tai varastettu.

Lue lisää
Prevent data leaks
Konfiguroi valmiiksi ja pakota tietoturvakäytännöt, kuten kirjautumiskoodin käyttö, ehkäistäksesi tietojen vuotamisen kadonneesta tai varastetusta laitteesta.

Detect vulnerabilities
Tunnista haavoittuvat käyttöjärjestelmäversiot kuten Android 4.1.1 Heartbeat.

Lue lisää
Detect vulnerabilities
Valvo laitteiden tietoturvan tilaa ja tunnista laitteet, joissa on haavoittuva käyttöjärjestelmäversio, kuten Android 4.1.1 Heartbeat.

Mobiilihallinnan tuki
Työskentele tehokkaammin kolmannen osapuolen laitehallinnan ja sen tuoman näkyvyyden avulla.

Lue lisää
Mobiilihallinnan tuki
Tuki käyttöönotoille kolmannen osapuolen mobiililaitehallinnan kautta, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.
Kolmansien osapuolten mobiililaitteiden hallinnan tuki
Mobiilisovellus tukee alan standardeja ja kolmannen osapuolen MDM-ratkaisuja, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.

Erillisen suojausratkaisun käyttö MDM-ratkaisun ohessa, lisää mobillilaitteiden turvallisuutta huomattavasti.

Käytettäessä kolmannen osapuolen MDM-ratkaisua, jotkin laitehallintatoiminnot tehdään kyseisessä MDM:ssä F-Securen hallintaratkaisun sijaan.

Havaitse ero
MDM-ratkaisut
F-Secure MDM
Mobile vpn
Security Cloud
Selauksen suojaus
Sovellusten suojaus
Anti-tracking

Oma MDM
Managed Anti-theft

Oma MDM
Passcode Enforcement

Oma MDM
Fleet Information
Valvonta
Platform support (Andriod, iOS)
Selailunopeus ja tehokkuus
Protection Service for Business on suunniteltu siten, että se vaikuttaa minimaalisesti mobiililaitteiden suorituskykyyn ja akkujen kestoon. Selausnopeus itse asiassa jopa paranee 30 %, kun käytössä on liikenteen pakkaus ja online-seurannan ja mainosten esto.

Keskitettyä hallintaa
Mobiililaitteiden tietoturvan hallinta ja pakotus
Mobiililaitteiden hallinnan avulla voit hallita kaikkia laitteita keskitetysti. Sen avulla voit määrittää tietoturvakäytäntöjä, kuten tunnuskoodin käytön, ja pakottaa niiden käyttöönoton. Voit myös aktivoida varkaudenestotoiminnot keskitetysti laitevarkauksien ja -katoamisten varalta ja esimerkiksi tyhjentää laitteen etänä.

Mobiililaitteiden hallinnan avulla laitteita voi hallinnoida koko niiden elinkaaren ajan, ei vain silloin, kun ne katoavat tai ne varastetaan. Ominaisuuden avulla saat myös yksityiskohtaisia tietoja itse laitteista. Tällä tavalla laitteiden tietoturvatilan seuranta tehostuu, ja korjattavat ongelmat voidaan tunnistaa nopeasti. Voit esimerkiksi tunnistaa':'

 • laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversioissa on haavoittuvuuksia, kuten Android 4.1.1 ja Heartbeat
 • onko laitteesta poistettu root-suojaukset
 • milloin laite on toistuvasti yrittänyt vierailla epäilyttävillä sivustoilla tai kuinka paljon liikennettä on salattu
Salaa kaikki mobiililiikenne
Mobiililaitteiden VPN salaa mobiililaitteen ja valitun virtuaalisen sijainnin välisen liikenteen automaattisesti. Tämä mahdollistaa julkisten Wi-Fi- ja mobiiliverkkojen turvallisen käytön.

Se estää sähköpostien, selainistuntojen ja online-palvelujen salakuuntelun, ja lisää tietoturvakerroksen HTTPS-yhteyksille. Sen avulla voit myös vaihtaa virtuaalisen sijaintisi, piilottaa IP-osoitteesi ja käyttää paikallisia palveluja ulkomailla.

Henkilökohtaisen VPN-mobiiliverkon käyttö ei hidasta laitetta. Selausnopeus itse asiassa jopa paranee 30 %, kun käytössä on liikenteen pakkaus sekä online-seurannan ja mainosten esto.

Android-laitteiden ohjauskanavassa käytetään OpenVPN:ää ja AES-256-salausta, ja tiedoille käytetään AES-128:aa. iOS-laitteissa käytetään IPSECiä ja AES-256:ta.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen
F-Securen tietoturvapilvi on pilvipohjainen uhka-analyysijärjestelmä. Se käyttää Big Dataa ja koneoppimista täydentääkseen digitaalista uhkatietokantaamme. Security Cloud on jatkuvasti yhteydessä asiakasjärjestelmiin tunnistaen uudet uhkat heti niiden ilmetessä ja varmistaen suojauksen muutamassa minuutissa.

Pilvipohjaisella uhka-analyysipalvelulla on monia etuja perinteisiin tapoihin verrattuna. Keräämme tietoja sadoista tuhansista asiakaskoneista ja laadimme reaaliaikaisen kuvan maailmanlaajuisesta uhkatilanteesta. Käytämme näitä tietoja asiakkaidemme suojaamiseen, eikä tähän kulu aikaa kuin muutama minuutti.

Esimerkiksi jos sovellus ei vielä kuulu mainetietokantaamme, mobiililaite lähettää sen tietoturvapilvi -palveluun tarkistusta varten. Jos jotakin haitallista löytyy, asiaankuuluvat tiedot voidaan jakaa muille asiakkaillemme, mikä torjuu hyökkäyksen muutamassa minuutissa.

Lisätietoja F-Securen tietoturvapilvi -toiminnoista ja -eduista on teknisessä artikkelissa.

Ultrakevyt haittaohjelmien torjunta
F-Securen VPN-yhteyttä käytettäessä mobiililaitteet suojataan automaattisesti haittaohjelmilta ja haitalliselta sisällöltä. Yhdyskäytävämme tarkistaa liikenteen verkkotasolla ja hyödyntää tietoturva-analyysiä täysimittaisesti. Näin tietoturva on parempi kuin perinteisillä mobiililaitteiden tietoturvaratkaisuilla':'

 • Tietoturvan taso ei heikenny rajallisten mobiililaiteresurssien vuoksi.
 • Paljon resursseja vaativat prosessit eivät vaikuta laitteen suorituskykyyn ja akun kestoon.
 • Yhdyskäytävätason tarkistus estää haitallisen sisällön heti kättelyssä.

Android-laitteiden tietoturvaa on vielä parannettu esimerkiksi paikallisella reaaliaikaisella mainetarkistuksella F-Securen tietoturvapilvestä myös silloin, kun VPN-yhteyttä ei ole muodostettu. Kun APK tai tiedosto ladataan, se tarkistetaan ja sille tehdään mainetarkistus. Haitallisten tiedostojen suoritus estetään ja tuntemattomat tiedostot ja sovellukset ladataan tarkempaa tarkistusta varten. Tarkistuksen tuloksista on etua kaikille käyttäjille, sillä niiden avulla voidaan esimerkiksi minimoida väärät hälytykset ja riisua uudet hyökkäykset aseista muutamassa minuutissa.

Haitallisten sivustojen käytön estäminen
Selauksen suojaus on oleellinen tietoturvakerros, joka estää loppukäyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja. Tämä on erityisen tehokas ratkaisu, sillä vaarojen ehkäisy vähentää yleistä altistumista haitalliselle sisällölle ja näin ollen hyökkäyksille.

Selauksen suojaus suojaa loppukäyttäjiä esimerkiksi huijauksilta, joissa aidolta vaikuttava sivusto onkin tietojenkalastelusivusto, sähköpostilinkin kautta avattavien haitallisten sivustojen käytöltä tai tartunnoilta, joita tulee haitallisista kolmansien osapuolten mainoksista muutoin kelvollisista sivustoista.

T Toiminto tekee sivustojen ja niiden tiedostojen mainetarkistuksen F-Securen tietoturvapilvestä. Tiedot perustuvat erilaisiin tekijöihin, kuten IP-osoitteisiin, URL-avainsanoihin ja sivuston toimintaan.

Selauksen suojaus toimii kaikissa selaimissa, sillä se toimii verkkotasolla. Tämä takaa, että suojaus toimii, vaikka loppukäyttäjä ei käyttäisi yrityksen käyttöön määräämiä selaimia.

Parantaa selausnopeutta
Mobiilisovellus tukee alan standardeja ja kolmannen osapuolen MDM-ratkaisuja, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.

Erillisen suojausratkaisun käyttö MDM-ratkaisun ohessa, lisää mobiililaitteiden turvallisuutta huomattavasti.

Android-laitteissa sovellus otetaan käyttöön Google Playssa tai APK:na. iOS-laitteissa sovellus otetaan käyttöön Apple App Storen kautta. Tietoturvan valvonta tehdään tavallisesti PSB':'n hallintaportaalissa. Ylläpitotoimet, kuten ohjelmaversion päivittäminen ja sovelluksen poistaminen, tehdään joko MDM':'n kautta tai automaattisilla päivityksillä.

Kolmansien osapuolten mobiililaitteiden hallinnan tuki
Mobiilisovellus tukee alan standardeja ja kolmannen osapuolen MDM-ratkaisuja, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.

Erillisen suojausratkaisun käyttö MDM-ratkaisun ohessa, lisää mobiililaitteiden turvallisuutta huomattavasti.

Android-laitteissa sovellus otetaan käyttöön Google Playssa tai APK:na. iOS-laitteissa sovellus otetaan käyttöön Apple App Storen kautta. Tietoturvan valvonta tehdään tavallisesti PSB':'n hallintaportaalissa. Ylläpitotoimet, kuten ohjelmaversion päivittäminen ja sovelluksen poistaminen, tehdään joko MDM':'n kautta tai automaattisilla päivityksillä.