Password Protection
Avain vahvaan salasanojen tietoturvaan

Sano hyvästit heikoille salasanoille
63 % tietomurroista johtuu heikoista tai varastetuista salasanoista. F-Secure Password Protection auttaa minimoimaan riskin, joka voi toteutuessaan johtaa koviin sakkoihin, kun EU':n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa. Se tarjoaa yrityksen työntekijöille helppokäyttöisen hallintatyökalun, jonka avulla eri salasanat on helppo pitää riittävän tietoturvallisella tasolla.
* Lähde':' Verizon 2016 Data Breach Investigations Report.
 • SALASANAHYGIENIA
  Vähennä saman salasanan sekä heikkojen salasanojen käyttöä yritysympäristöissä.
 • Salasanahallinta
  Säilö ja hallinnoi kaikkia salasanoja ja muita kirjautumistietoja tietoturvallisesti yhdessä paikassa.
 • Salasanageneraattori
  Luo vahvoja, uniikkeja salasanoja yhdellä klikkauksella.
 • SALASANOJEN LUOTTAMUKSELLISUUS
  Kaikki salasanat ovat kryptattuja ja tallennettu paikallisesti laitteelle.
 • SALASANOJEN SYNKRONOINTI
  Pääsy kaikkiin salasanoihin Windows- ja Mac-alustoilla.
Heikot salasanat ovat tietomurtojen keskiössä
Tuore tutkimus* paljastaa, että 63 %':'iin vahvistetuista tietomurroista liittyi joko heikko tai varastettu salasana. Ja toukokuun 2018 jälkeen, jolloin EU':'n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa, tämä tarkoittaa pahimmillaan miljoonien eurojen sakkoja murron kohteena olevalle yritykselle.<br /><br /> Työntekijät työskentelevät useilla laitteilla, käyttävät useita palveluita, ohjelmistoja ja webbisivuja suorittaessaan työtään, usean monimutkaisen salasanan muistamisesta tulee epäkäytännöllistä. Tämä aiheuttaa hyvin usein salasanakäytäntöjen ohittamista, kuten saman salasanan käyttäminen niin sosiaalisen median palveluissa kuin kriittisissä yrityksen järjestelmissä, tai helposti muistettavan mutta heikon salasanan käyttö.
* Verizon Data Breach Investigation Report 2016
Prime-time-moka
Tietoturvapainajainen televisiossa. Ranskalainen TV-kanava TV5 Monde paljasti tahattomasti sosiaalisen median salasanansa, jotka olivat kirjoitettuna post-it-lapulla lähetyksessä, haastateltavan takana olevalla seinällä. Klassinen esimerkki huonosta salasanahygieniasta, jonka aiheutti työntekijän halu päästä helpolla niiden hallinnassa.
Pilvipohjainen, keskitetty hallinta
Protection Service for Business tarjoaa keskitetyn käyttöönoton, hallinnan ja valvonnan kaikille päättelaitteille, kuten myös tarvittavat työkalut kuten päivitysten hallinta, joiden avulla yritykset voivat vähentää ylläpito- ja hallinnointityötä.


Peace of mind
Yksi ainoa pääsalasana muistettavana

Lue lisää
Peace of mind
Käyttäjä luo vain yhden pääsalasanan työkaluun ja sen jälkeen hänellä on käytössään yksilöllinen, turvallinen salasana kaikkiin salasanasuojattuihin sivustoihin ja sovelluksiin, mitä hän käyttää.

HELPPO KÄYTTÄÄ
Käyttäjäystävällinen salasanahallinta varmistaa korkean käyttöasteen.

Lue lisää
HELPPO KÄYTTÄÄ
Käyttäjien ei tarvitse muistaa taas yhtä uutta salasanaa . Salasanahygienia on kunnossa helposti ja käyttäjäystävällisesti, mikä rohkaisee ottamaan työkalun laajasti käyttöön, parantaen koko yrityksen tietoturvaa.

Keskitetty käyttöönotto
Pilvipohjainen, keskitetty hallinta tarjoaa nopean ja tehokkaan hallinnoinnin.

Lue lisää
Keskitetty käyttöönotto
Käyttöönotto ja lisenssointi on tehty helpoksi toteuttaa hallintaportaalin kautta. Nopea ja yksinkertainen asennus onnistuu asennuspaketin sisään viedyn lisenssiavaimen ansiosta.

RISKIEN LIEVENTÄMINEN
Vähennä tietomurron todennäköisyyttä poistamalla yrityksestä huono salasanahygienia.

Lue lisää
RISKIEN LIEVENTÄMINEN
Salasanageneraattori luo vahvoja, uniikkeja salasanoja käyttäjille, mikä varmistaa vahvemman suojan tietomurtoyrityksiä vastaan, joita tapahtuu salasanavarkauksien, uudelleen käytettyjen ja heikkojen salasanojen johdosta.
Keskitettyä hallintaa
Ei tarvetta "muistaa taas yksi uusi salasana"
Salasanahallintaan käyttäjät voivat tallentaa tietoturvallisesti kaikki salasanat, kirjautumistiedot, asiakkuustiedot ja muut kuten luottokorttien numerot. Käyttäjän tarvitsee muistaa vain yksi salasana, päästäkseen käsiksi kaikkiin muihin salasanoihin. Lisäksi poistuu muistelemisen vaiva, mikä salasana kävikään mihinkin palveluun ja tunnistautumiseen.
Luo vahvoja, yksilöllisiä salasanoja
Salasanageneraattori luo vahvoja, yksilöllisiä salasanoja käyttäjille, hyödyntäen isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Käyttäjä voi myös muokata näin luotuja salasanoja esimerkiksi muuttamalla salasanan pituutta tai poistamalla merkkejä tai numeroita. Käyttäjät voivat myös itse luoda manuaalisesti salasanoja hallintapalveluun, mikäli on tarvetta.
Vahva, laitekohtainen kryptaus pitää tiedot turvassa
Salasanasuojaus käyttää Advanced Encryption Standardia (256-bittinen avain), joka on suositeltu standardi tietojen kryptaamiseen. Sovellukseen tallennetut tiedot kryptataan ja puretaan vain yksittäisen käyttäjän laitteilla. Jokaisella kerralla kun käyttäjä kirjautuu sovellukseen pääsalasanalla, syntyy kryptausavain joka avaa kryptatut salasanatiedot.

T Salasanasuojauksen tietoihin ei ole pääsyä kenelläkään muulla, ja kun käyttäjä sulkee sovelluksen, kryptausavain tuhoutuu.
Luottamuksellisuus on kaikkein tärkein liiketoimintaympäristöissä
Toisin kuin monilla kilpailevilla ratkaisuilla, kaikki salasanat ovat tallennettuna, kryptattuna ja purettuna vain käyttäjän omalla laitteella. Kryptausavain elää vain sen ajan kun käyttäjä on kirjautuneena sovellukseen. Tämä on erityisen tärkeää kun halutaan pitää salasanatiedot luottamuksellisina. Edes F-Secure ei pääse näihin tietoihin käsiksi. Tämä toki tarkoittaa myös sitä, että F-Securella ei ole mitään mahdollisuutta palauttaa pääsalasanoja tai niiden takana olevia tietoja.
Palautus etukäteen luodulla QR-koodilla
Tuote itsessään ei voi resetoida käyttäjän pääsalasanaa tai tarjota palautuskoodia tilanteessa, jossa pääsalasana unohtuu. Tämä on tietoinen päätös F-Securelta lisätä salasanahallinnan turvallisuutta ja luottamuksellisuutta.

Jokainen yksittäinen salasanahallinnan käyttäjä voi kuitenkin luoda uniikin, henkilökohtaisen pääsalasanan palautuskoodin suoraan sovelluksessa, jonka hän tallentaa turvallisesti ja jonka avulla on tarvittaessa pääsy sovellukseen. Palautuskoodi toimitetaan QR-koodin muodossa ja se on tallennettavissa kuvana, ja tulostettavissa myöhempää käyttöä varten. Tämä on ainoa tapa päästä uudelleen salasanoihin käsiksi, mikäli pääsalasana unohtuu.
Huolivapaa salasanojen suojaus
Kaikki salasanatiedot tallennetaan, kryptataan ja puretaan paikallisesti laitteessa. F-Securella ei ole pääsyä käyttäjän salasanoihin, eikä mahdollisuutta palauttaa niitä jos käyttäjä unohtaa pääsalasanansa. Käyttäjä voi kuitenkin synkronoida salasanatiedot toiselle laitteelle, jolloin tiedot ovat käytettävissä ja saatavilla myös toisessa laitteessa. Tämä varmistaa, ettei käyttäjän tarvitse huolehtia salasanoistaan mikäli yksi laite katoaa, varastetaan tai se muuten vaurioituu, sillä tiedot ovat edelleen ajan tasalla ja tallessa toisessa laitteessa. Salasanasynkronointi on tuettu Windows- ja Mac-tietokoneissa. iOS- ja Android-tuki on saatavilla pian.
Pilvipohjainen hallinta tuo parannusta tehokkuuteen
Lisenssihallinta ja käyttöönotto on helppo hallita keskitetysti pilvipohjaisessa hallintaportaalissa. Pääkäyttäjät näkevät asennetut laitteet ja voivat lisätä käyttäjiä portaalin kautta normaalin käyttöönottokulun puitteissa. Käyttäjät saavat yksityiskohdat sähköpostilla ja voivat aloittaa asentamisen. Lisenssikoodi on asennuspaketin sisällä, mikä varmistaa nopean ja helpon asennuksen. Yksi käyttäjä (yksi lisenssi) voi asentaa sovelluksen jopa viiteen eri laitteeseen.