Server Security
Kun tietoturva on liiketoiminnan jatkuvuuden elinehto

Palvelimien tietoturva on elintärkeää
Palvelimet ovat kriittisiä yhteydenpidolle, yhteistyövälineille sekä tietovarannoille. Server Security tuottaa huipputason turvaa palvelimillesi haittaamatta niiden suorituskykyä.
 • Kehittynyt haittaohjelmien torjunta
  Monimoottorinen tunnistus joka tarjoaa huimasti paremman tietoturvan
 • DeepGuard
  Ennakoiva suojaus, joka hyödyntää heuristista ja käytökseen pohjautuvaa analytiikkaa nollapäivähaittaohjelmia ja hyväksikäyttöä vastaan.
 • Päivitystenhallinta
  Päivitykset yli 2 500 palvelin- ja kolmannen osapuolen ohjelmistoille kuten Apache, BizTalk, SQL, Flash jne.
 • Verkkoselailun suojaus
  Torjuu haitallisen webbiliikennesisällön ja ehkäisee pääsyn haitta- ja kalastelusivustoille.
 • exchange, sharepoint, citrix, linux
  Omat tietoturvakomponentit saatavana useille alustoille.
Suojatut palvelinalustat
Protection Service for Business tarjoaa äärimmäisen tietoturvan Windows-, Linux- ja Citrix-palvelinympäristöille, pitäen ne toiminnassa ja suorituskykyisinä. Hyödynnä tarvittaessa valinnaisia, kuten Exchange- ja SharePoint-palvelimille suunnattuja komponentteja.

Windows Server -suojaus
Palkittua suojausta sekä päivitystenhallintaa Windows-pääte- ja tiedostopalvelimille.

Exchange-suojaus
Lisätuki sähköpostiviestien ja -liitteiden haitallisen sisällön skannaamiseen.

SharePoint-suojaus
Lisätuki SharePoint-sisältöjen skannaamiseen.

Citrix-suojaus
Citrix-Ready-sertifioitu. Täysi Citrix-tuki, sisältäen päivitystenhallinnan julkaistuille sovelluksille.

Linux-suojaus
Tarjoaa Linux-ytimen eheystarkistuksen, ja lisäksi tietoturvan Linux-päätteille.
Älä pelaa uhkapeliä palvelimien tietoturvalla
Korkean profiilin hyökkäykset ovat osoittaneet, että palvelimet ovat edelleen kriittinen osa kokonaistietoturvaa. Ja koska niillä on kriittinen rooli, ne ovat myös kaikkien kohdistetuimpia hyökkäysten maalitauluja.

Riittävien määritysten lisäksi tarvitaan tietoturvaratkaisu joka hyödyntää reaaliaikaista uhka-arviointia, ajanmukaisia teknologioita kuten heuristinen analyysi, sekä työkaluja kuten päivitysten automaattinen hallinta. Näin yritykset varmistuvat, että niiden järjestelmien suojaus on ajanmukaisella tasolla uhkaympäristöön nähden.
Todellista tietoturvaa palvelimille
Protection Service for Business tarjoaa tehokkaan ja nykyaikaisen tietoturvan palvelinympäristöille. Se hyödyntää F-Secure Security Cloud -palvelun tuottamaa reaaliaikaista uhka-arviointia sekä työkaluja kuten automaattinen päivitystenhallinta.

Päivitystenhallinta
Pitää ohjelmistot ajan tasalla automaattisesti ja ehkäisee 80 % hyökkäyksistä.

Lue lisää
Päivitystenhallinta
80 % yrityksen järjestelmiin kohdistuvista hyökkäyksistä on mahdollista ehkäistä pitämällä ohjelmistot aina ja automaattisesti ajan tasalla.

Best Protection
F-Secure on ainoa toimittaja, joka on voittanut Best Protection -palkinnon AV-Test':'n suorittamissa arvioinneissa viisi kertaa vuoden 2011 jälkeen, jolloin se aloitti arviointien tekemisen.

Lue lisää
Best Protection
Ainoana kyberturvatoimittajana, joka on voittanut Best Protection -palkinnon viisi kertaa AV-Testin suorittamissa arvioinneissa sitten vuoden 2011, voit luottaa, että toimitamme parhaat tietoturvaratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.

Best endpoint package
Tehokas ja kilpailukykyinen yrityksen päätelaitesuojaus yhdessä paketissa takaa rahoille vastineen.

Lue lisää
best-endpoint
Liittämällä koko päätelaitesuojauksen yhteen kokonaispakettiin, toimitamme yrityksellesi parempaa, laajempaa ja kustannustehokkaampaa suojaa.

Security Cloud
Pilvipohjainen uhkien analysointijärjestelmä, joka tuottaa reaaliaikaisen kuvan globaalista uhkaympäristöstä.

Lue lisää
Security Cloud
Tämä pilvipohjainen järjestelmä on jatkuvasti yhteydessä päätelaitejärjestelmiin ja tunnistaa uusia uhkia heti kun ne alkavat levitä, tuottaen samalla suojan niitä vastaan minuuteissa.
Keskitettyä hallintaa
Integroitu korjauspäivitysten hallinta
Software Updater on korjaustiedostojen hallintaominaisuus, joka on integroitu F-Securen palvelintuotteisiin. Se ei vaadi erillisten agenttiohjelmien, hallintapalvelimien tai konsoleiden asentamista, toisin kuin perinteiset korjauspäivitysten hallintaratkaisut.

Se tarkistaa puuttuvat päivitykset julkaistuista sovelluksista ja palvelinohjelmistoista ja luo niistä haavoittuvuusraportin. Raportin perusteella järjestelmänvalvojat voivat päivittää haavoittuvaiset ohjelmistot tarpeen mukaan. Software Updater voi myös hoitaa päivitykset automaattisesti, ja tällöinkin järjestelmänvalvoja voi valita, jätetäänkö jotain asentamatta.

Software Updater kattaa yli 2 500 palvelinohjelmistoa ja kolmansien osapuolten sovellusta, kuten muun muassa Apache, BizTalk, Microsoft SQL, Flash ja Java. Se voi ehkäistä jopa 80 % hyökkäyksistä estämällä haavoittuvuuksien hyödyntämisen.

Reaaliaikainen uhkatietojen kerääminen
T F-Securen tietoturvapilvi on pilvipohjainen uhka-analyysijärjestelmä. Se käyttää Big Dataa ja koneoppimista täydentääkseen digitaalista uhkatietokantaamme. Security Cloud on jatkuvasti yhteydessä asiakasjärjestelmiin tunnistaen uudet uhkat heti niiden ilmetessä ja varmistaen suojauksen muutamassa minuutissa.

Pilvipohjaisella uhka-analyysipalvelulla on monia etuja perinteisiin tapoihin verrattuna. Keräämme tietoja sadoista tuhansista asiakaskoneista ja laadimme reaaliaikaisen kuvan maailmanlaajuisesta uhkatilanteesta. Käytämme näitä tietoja asiakkaidemme suojaamiseen, eikä tähän kulu aikaa kuin muutama minuutti.

Esimerkiksi jos DeepGuardin heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi tunnistaa nollapäivähyökkäyksen, tiedot jaetaan kaikille suojatuille laitteille F-Securen tietoturvapilven kautta. Näin tämä pitkälle kehittynyt hyökkäys on harmiton jo muutamassa minuutissa sen tunnistamisen jälkeen.

Lisätietoja F-Securen tietoturvapilven toiminnoista ja eduista on teknisessä artikkelissa.

Heuristiikka- ja käyttäytymisanalyysi
DeepGuard yhdistää F-Securen kehittyneimpiä tietoturvatekniikoita. Se on viimeinen ja tärkein kerros uusia uhkia vastaan - myös niitä, jotka kohdistuvat aiemmin tuntemattomiin haavoittuvuuksiin.

DeepGuard seuraa sovellusten toimintaa ja ehkäisee mahdollisesti haitallisen toiminnan ennakoivasti, ennen kuin vahinko ehtii tapahtua. Kun torjunnan painopiste on siirretty tunnisteista haitallisen toiminnan seurantaan, DeepGuard voi tunnistaa ja estää haittaohjelmat jo ennen näytteen hankintaa ja tutkintaa.

Kun tuntematon tai epäilyttävä ohjelma käynnistetään ensimmäisen kerran, DeepGuard viivyttää sen suorittamista tilapäisesti, jotta tiedostojen maine ja esiintymistiheys voidaan tarkistaa. Sitten ohjelma suoritetaan eristetyssä ympäristössä ja lopuksi sille tehdään käyttäytymisanalyysi ja hyödyntämisyritysten esto.

Lisätietoja DeepGuard-toiminnoista ja -eduista on teknisessä artikkelissa.

Ylivertainen haittaohjelmasuojaus
Palvelinten tietoturvakomponenttimme käyttää useisiin moottoreihin perustuvaa haittaohjelmien tunnistusta ja torjuntaa sekä paikallisesti että päätekäytössä. Sen suojaus on ylivertainen perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikkoihin verrattuna':'

 • Se tunnistaa aiempaa laajemman valikoiman haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia, mikä parantaa tunnistuksen luotettavuutta ja tarkkuutta myös uusien haittaohjelmavarianttien osalta.
 • Tekemällä reaaliaikaisia hakuja F-Secure tietoturvapilvestä se reagoi nopeasti uusiin ja tuleviin uhkiin resursseja maltillisesti kuluttaen.
 • Emuloinnin avulla voidaan tunnistaa haittaohjelmat, jotka käyttävät hämäämistekniikoita. Se lisää tietoturvakerroksen, jota hyödynnetään ennen tiedoston suorittamista.
Ennakoiva verkkosuojaus
Selauksen suojaus on tärkeä tietoturvakerros, joka estää käyttäjiä avaamasta haitallisia sivustoja. Tämä on erityisen tehokas ratkaisu, sillä vaarojen ehkäisy vähentää yleistä altistumista haitalliselle sisällölle ja näin ollen hyökkäyksille.

Selauksen suojaus suojaa käyttäjiä esimerkiksi huijauksilta, joissa aidolta vaikuttava sivusto onkin tietojenkalastelusivusto, sähköpostilinkin kautta avattavien haitallisten sivustojen käytöltä tai tartunnoilta, joita tulee haitallisista kolmansien osapuolten mainoksista muutoin kelvollisista sivustoista.

Toiminto tekee mainetarkistuksen sivustoista ja niiden tiedostoista F-Securen tietoturvapilvestä. Tiedot perustuvat erilaisiin tekijöihin, kuten IP-osoitteisiin, URL-avainsanoihin ja sivuston toimintaan.

Selauksen suojaus toimii kaikissa selaimissa, sillä se toimii verkkotasolla. Tämä takaa, että suojaus toimii, vaikka loppukäyttäjä ei käyttäisi yrityksen käyttöön määräämiä selaimia.

Suojaa verkkoliikenteesi
Web-liikenteen tarkistus tarkistaa HTTP-liikenteen reaaliaikaisesti useilla toisiaan täydentävillä haittaohjelmien tarkistusohjelmilla ja mainetarkistuksilla F-Securen tietoturvapilvestä. {Lisätietoja on useita ohjelmia käyttävää haittaohjelmien estotoimintoa käsittelevässä kohdassa.}

Web-liikenteen tarkistus toimii ohjelmistoista ja asiakasohjelmista riippumattomalla tavalla, sillä tekniikka perustuu täysin protokollaan. Näin se voi suojata kaiken HTTP-liikenteen lähteestä riippumatta.
Useisiin toisiaan täydentäviin tietoihin perustuvat reaaliaikaiset päätökset tekevät Web-liikenteen tarkistuksesta merkittävästi paremman ratkaisun perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikoihin verrattuna. Verkkotasolla tehtävä tarkistus on äärimmäisen tehokas tapa havaita ja estää haitallista sisältöä. Se takaa, että haitallinen sisältö ei koskaan saavuta päätelaitetta, rajoittaen hyökkäysten ominaisuuksia ja lisäten suojausta kehittyneempiä haittaohjelmia vastaan. Tällaisia ovat esimerkiksi vain muistiin kohdistuvat haittaohjelmat'.

Suojattua yhteistyötä ja jakamista
F-Secure tuo lisää tietoturvaa SharePoint-palvelimiin. Varmistamme että tiedostojen jakaminen sujuu turvallisesti intranetissä ja extranetissä toimivissa SharePoint-palvelimissa riippumatta siitä, siirretäänkö tiedostoja palvelimiin vai ladataanko niitä palvelimista. Saat yleiskuvauksen tarkistetuista tiedostoista ja niiden luokittelun.

Ratkaisu käyttää useisiin moottoreihin perustuvaa haittaohjelmien torjuntaa. Siten suojaus on ylivertainen perinteisiin tunnistepohjaisiin tekniikkoihin verrattuna':'

 • Se tunnistaa aiempaa laajemman valikoiman haitallisia ominaisuuksia, toimintamalleja ja suuntauksia, mikä parantaa tunnistuksen luotettavuutta ja tarkkuutta.
 • Emuloinnin avulla voidaan tunnistaa haittaohjelmat, jotka käyttävät hämäämistekniikoita. Se lisää tietoturvakerroksen, jota hyödynnetään ennen tiedoston suorittamista.
 • list.ss.details.sharepoint-protection-3
Sähköpostin suojaus ja roskapostin suodatus
F-Secure on laatinut erillisille Exchange-palvelimille omat tietoturvakomponentit. Ne suojaavat yrityksen kaiken sähköpostiliikenteen - saapuvat, lähtevät ja sisäiset viestit - haitallisilta liitteiltä, roskapostilta, tietojenkalastelulta ja sopimattomalta sisällöltä.

T Ratkaisu käyttää useita suojauskerroksia, joihin sisältyy liitteiden hallinta, älykäs tiedostotyyppien tunnistus, avainsanapohjainen sisällön suodatus, arkistojen tarkistus ja useita moottoreita käyttävä haittaohjelmien torjunta. Roskaposti ja tietojen kalastelu estetään erillisellä suodatusohjelmalla, jonka tunnistustarkkuus on loistava. Vääriä hälytyksiä ilmenee erittäin vähän.

Lisäsuojaus Citrix-ympäristöille
Citrix-suojaus sisältää samat suojausominaisuudet mitkä sisältyvät Windows-palvelimienkin suojaukseen, ja sen lisäksi Citrix-komponentti laajentaa päivitystenhallinnan julkaistuihin sovelluksiin. Tuote on Citrix-Ready-sertifioitu mikä varmistaa, että se toimii virheettömästi kaikissa Citrix-ympäristöissä.

Linux-laitteiden suojauksen perusta
Linux-suojauksen avulla yritys varmistaa, että sen Linux-laitteilla on tietoturvan perusta kunnossa':' monimoottorinen haittaohjelmien torjunta ja sisäänrakennettu palomuurihallinta, sekä lisäksi olennainen ytimen eheyden tarkistus. Suojaus on suunniteltu tunnistamaan ja ehkäisemään sekä Windows- että Linux-pohjaisia hyökkäyksiä, mikä tekee siitä erityisen käyttökelpoisen komponentin sekaympäristöissä, joissa suojaamaton Linux-laite voi muodostua helpoksi hyökkäysalustaksi.