abo IT
F-Secure Elements Endpoint Detection en Response
Deze oplossing heette voorheen F-Secure Rapid Detection & Response

F-Secure Elements Endpoint Detection en Response
Bescherm uw
organisatie tegen
gerichte
cyberaanvallen

Contact

Als je het kunt zien, kun je het stoppen
Uw meest waardevolle gegevens bestaand op het endpoint. U hebt dus een gemakkelijke manier nodig om endpoint risico's te identificeren en te prioriseren en om snel te reageren wanneer er iets gebeurt.

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response geeft u direct inzicht in uw IT-omgeving en beveiligingsstatus vanuit één overzicht. Het houdt uw bedrijf en gegevens veilig door aanvallen snel te detecteren en te reageren met deskundige begeleiding. En u kunt de moeilijkste gevallen doorverwijzen naar onze cyberbeveiligingsspecialisten, dus we staan altijd voor u klaar.

Endpoint Detection and Response maakt deel uit van F-Secure Elements, het complete platform dat alles levert, van vulnerability management en collaboration protection tot endpoint bescherming en detectie en respons - beheerd vanuit één enkele security console. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.
Waarom F-Secure Elements Endpoint Detection and Response?
Verbeter zichtbaarheid
Verbeter het inzicht in de status en beveiliging van uw IT-omgeving met applicatie- en endpointinventarisaties. Herken misbruik eenvoudig door correct gebruik door gedragsgegevens te verzamelen en te correleren die verder gaan dan malware.
Snel breaches detecteren
Detecteer gerichte aanvallen snel dankzij onmiddellijke waarschuwingen met minimale valse positieven. Voorbereid voordat er inbreuken plaatsvinden door binnen enkele dagen geavanceerde mogelijkheden voor detectie en respons op bedreigingen in te stellen.
Snelle reactie bij aanval
Verbeter de focus van uw team met ingebouwde automatisering en intelligentie die een snelle reactie op de echte geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen ondersteunen. Krijg advies over hoe u kunt reageren met de optie om responsacties de klok rond te automatiseren.
De complete oplossing

Broad Context Detection™

De bredere context van gerichte aanvallen wordt onmiddellijk zichtbaar op een tijdlijn met alle getroffen hosts, relevante gebeurtenissen en aanbevolen acties.

De oplossing maakt gebruik van realtime analyse van gedrags- en reputatiegegevens en 'big data' om detecties automatisch in een bredere context te plaatsen, waaronder risiconiveaus, het belang van de getroffen host en het landschap van gangbare bedreigingen. Lees meer in ons Broad Context Detection™ whitepaper.

Bekijk de video voor meer informatie

Elevate naar F-Secure

Sommige detecties vereisen een diepgaandere bedreigingsanalyse en hulp van gespecialiseerde cyberbeveiligingsexperts. Voor deze lastige zaken heeft de oplossing een unieke ingebouwde service "Elevate naar F-Secure". Deze biedt professionele incidentanalyse van methoden en technologieën, netwerkroutes, de herkomst van verkeer en tijdlijnen voor Broad Context Detection™ om deskundig advies en aanvullende responsrichtlijnen te bieden bij aanvallen.

Geautomatiseerde respons

Met geautomatiseerde responsacties kan de impact van gerichte cyberaanvallen worden verkleind, door deze bij een bepaald risiconiveau 24/7 te beperken. Deze automatisering is specifiek ontworpen om teams te ondersteunen die alleen tijdens werktijden beschikbaar zijn. Ook de kriticiteit van detecties wordt rekening mee gehouden.

Hostisolatie

Het is essentieel om inbreuken zo snel mogelijk tegen te houden en met Hostisolatie is dit mogelijk. Zodra een inbreuk wordt gedetecteerd, kan de getroffen host automatisch of handmatig worden geïsoleerd van het netwerk. Zo kan de aanvaller de host niet gebruiken.
Ondertussen kan de host worden onderzocht door IT-beveiligingsexperts voor aanwijzingen van de inbreuk. Zelfs als de host anderszins is geïsoleerd, kan deze nog steeds centraal worden beheerd vanuit de beheerportal.
F-Secure Elements Endpoint Detection en Response
Deze oplossing heette voorheen F-Secure Rapid Detection & Response