abo IT
F-Secure Elements for Microsoft 365
Deze oplossing heette voorheen F-Secure Cloud Protection for Microsoft Office 365

F-Secure Elements for Microsoft 365
De perfecte
aanvulling op de
e-mailbeveiliging van
Microsoft Office 365

Contact

Een krachtige extra security laag
Bijna alle malware wordt via e-mail bezorgd. Mensen klikken altijd op de verkeerde dingen, maar met F-Secure Elements voor Microsoft 365 is uw organisatie beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde e-mailbedreigingen. Het is eenvoudig te implementeren en levert het hoogste detectiepercentage op de markt.

Elements voor Microsoft 365 is ontworpen om een krachtige extra laag toe te voegen aan de systeemeigen beveiligingsfuncties van Microsoft 365, zodat je beschermd blijft tegen zelfs de meest geavanceerde phishing, schadelijke inhoud en gerichte aanvallen.

Elements for Microsoft 365 maakt deel uit van F-Secure Elements, het complete platform dat alles levert, van vulnerability management en collaboration protection tot endpoint bescherming en detectie en respons - beheerd vanuit één enkele security console. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.
Waarom F-Secure Elements for Microsoft 365?
Uitgebreide bescherming voor office 365
De vooruitlopende technologie van F-Secure voor detectie en incidentrespons biedt bescherming tegen geavanceerde e-mailaanvallen.
Een betaalbare keuze
U kunt uw onderneming beschermen met geavanceerde beveiligingstechnologie zonder de kosten van uw e-mailbeveiliging op te drijven.
In een paar minuten inzetbaar
De oplossing is makkelijk te beheren en maakt gebruik van integratie tussen cloud oplossingen, zodat er geen middleware of andere software is benodigd.
De complete oplossing
94% van de malware wordt via e-mail bezorgd. F-Secure Elements voor Microsoft 365, aangedreven door realtime bedreigingsinformatie en verfijnde machine learning-technieken, beschermt u nu tegen virussen, trojans, ransomware en andere geavanceerde malware.

 • Detecteert geavanceerde bedreigingen door schadelijke inhoud te scannen in bestandsbijlagen in Exchange-items.
 • Geavanceerde dreigingsanalyse die gebruikmaakt van machine learning en sandboxing om potentieel schadelijke bestanden in virtuele omgevingen te analyseren. Identificeert en blokkeert zelfs de meest geavanceerde zero-day malware en exploits.
 • Maakt gebruik van realtime informatie over bedreigingen die door F-Secure Security Cloud is verzameld bij tientallen miljoenen beveiligingsclients voor snellere en betere bescherming tegen nieuwe en opkomende bedreigingen.

Bekijk de video voor meer informatie
E-mailbeveiliging is gebouwd om bedreigingen te detecteren die gebruikers niet opmerken. F-Secure Elements voor Microsoft 365 identificeert en blokkeert kwaadaardige bestanden en URL's die menselijke controle zouden omzeilen.

 • URL-beveiliging voorkomt proactief dat Microsoft 365-gebruikers toegang krijgen tot kwaadaardige of ongewenste inhoud. Het voorkomt dat gebruikers worden misleid om toegang te krijgen tot schijnbaar legitieme phishing-sites en kwaadaardige sites.
 • Scant de body van de Exchange-items en bevraagt de reputatie van opgenomen URL's van F-Secure's Security Cloud. Als de link als kwaadaardig wordt beschouwd op basis van de informatie die uit de zoekopdracht is ontvangen, wordt de toegang tot de URL geblokkeerd.
 • Alle inhoudstypen, inclusief e-mail, agenda-uitnodigingen en taken, worden gescand op schadelijke inhoud.

Bekijk de video voor meer informatie
Computer Protection
Een geschonden account is een gemakkelijke manier voor een crimineel om een organisatie binnen te komen en maximaal te profiteren door aanvallen uit te voeren, zoals interne phishing-campagnes, ransomware-aanvallen of aanvallen op basis van imitatie. Aanvallen die gebruikmaken van een gehackt account zijn moeilijk te detecteren omdat ze afkomstig zijn van een legitiem bedrijfsgebruikersaccount.

 • Onze detectiefunctie voor gecompromitteerde e-mailaccounts controleert externe informatiebronnen voor de e-mailadressen van uw gebruikers en stelt u onmiddellijk op de hoogte als uw bedrijf in het wild gecompromitteerde accounts heeft.
 • Het overzicht van het bedrijf toont het aantal gecompromitteerde accounts (indien aanwezig) in de organisatie.
 • Daarnaast geeft het ook informatie over de ernst van de gecompromitteerde accounts op basis van het type informatie dat is gecompromitteerd en of die accounts nog steeds kunnen worden misbruikt of niet.
F-Secure Elements voor Microsoft 365 is eenvoudig binnen enkele minuten te implementeren.

 • De installatiewizard maakt de implementatie extreem snel.
 • Maakt gebruik van cloud-to-cloud-integratie en vereist geen extra middleware of software.
 • Het standaardbeleid van F-Secure kan worden gebruikt om de implementatie te versnellen. Standaardbeleid met regels helpt ook om configuratiefouten te elimineren die uw beveiligingsomgeving kwetsbaar en ondoeltreffend kunnen maken.

Bekijk de video voor meer informatie
Beheer alles via één cloudgebaseerde console. De F-Secure Cloud Protection-portal vereenvoudigt de implementatie, het beheer en de bewaking van endpoint-beveiligingscomponenten en geïntegreerde tools.

 • Zorgeloos beheer in één portaal.
 • Volledige integratiegereedheid voor beheertools van derden.
 • Aanpasbare rapportagefunctie.

Bekijk de video voor meer informatie
F-Secure Elements for Microsoft 365
Deze oplossing heette voorheen F-Secure Cloud Protection for Microsoft Office 365